Adquirir una propietat no ha de ser una experiència estressant ni esgotadora. A promofincas entenem a la perfecció la importància que tenen aquest tipus d'inversions tant en l'aspecte personal com l'econòmic, per això t'ajudem i aconsellem en totes les etapes del procés.

promofincas-1
promofincas-2
inversion

A promofincas t'oferim el tracte i la dedicació d'una empresa familiar fundada l´any 1983 amb l'experiència i la capacitat d'un líder, consolidats al mercat immobiliari des de fa més de 30 anys, actuem amb lleialtat, professionalitat, transparència i discreció.

PROMOFINCAS OFEREIX

  • Una estimació i competent i justa del valor de la teva propietat
  • Una campanya de marketing professional
  • Accés a la base de dades dels nostres clients, xarxes immobiliàries nacionals i internacionals i d'altres recursos
  • Visites a la propietat amb possibles compradors
  • Contractes personalitzats que garanteixen la completa seguretat financera
  • Finançament pels nostres clients

Si ets nou a l'entorn o vols fer un canvi a la teva vida vine a PROMOFINCAS i deixa que els nostres experts t'ajudin a trobar el pis o casa perfecte per a tu. Llogar és sempre una opció segura que et permet no haver de fer una inversió a llarg termini i t'ofereix certa llibertat de moviment. Visita la nostra oferta, per descomptat que si no trobes el que busques CONTACTA amb nosaltres i t'ajudarem a aconseguir-ho.

Estem especialitzats en la compra venda i lloguer de propietats immobiliàries, ens esforcem per superar sempre les espectatives dels nostres clients, et garantim servei i atenció personalitzats.

"El nostre objectiu no es tant superar als demés sino superar-nos a nosaltres mateixos"